• Fa gyerekjátékok egy kreatív magyar manufaktúrától !

   

  A Diotoys története ott kezdődött, mikor egy  kreatív szülőpár kitalálta 1987 telén, hogy azon a Karácsonyon saját készítésű, fából készült ajándékot fog adni gyermekeinek. Mivel már a meglepetés elkészítésében is nagy örömüket lelték, a nagy ötletetelésben és lelkesedésben azon kapták magukat, hogy lassan kereskedelmi forgalomba kerültek a játékok...

   

  fa gyerekjáték ajándékba

  Tovább...

 • Mit vegyek ajándékba a gyereknek?

   

  Egy kis segítség azoknak, akik nem a saját gyermeküknek vesznek ajándékot és esetleg bajban vannak a megfelelő ajándék kiválasztásában. Érdemes olyan ajándékot választani a gyerkőcöknek, ami megfelel az életkori sajátságoknak, ebben segítségetekre lehet az alábbi összefoglaló:

   

  ajándék gyerekeknek

  Tovább...

 • Haramaki! Miii? Derékmelegítő!

  És mi az a Haramaki? Hát az első japán derékmelegítő! Úgyhogy ez nem egy múló hóbort, ez már több mint 600 éves! Milyen jó feleleveníteni a régi jól működő dolgokat és az is, hogy van aki a mai divatnak megfelelő formába öntse!

   


  ajándék derékmelegítő

    Tovább...

 • És amiből mindig rosszul állunk....ajándékötlet férfiaknak...

  Ducsai Judit tervezte minőségi bőr táskák és tokokon biztosan megakad a szeme a minőségi, formatervezett tárgyakat értékelő embereknek.

   

  Most a férfiaknak készült tárgyait emelném ki nektek, mert vannak itt más szépségek is, de most kimondottan a fiúk kedvében szeretnénk járni....
  Szóval ezeket a termékeket főként egyedi megrendelés alapján készítette, megmutatom nektek a kedvenceimet:

   

   


  ajándék férfiaknak

   

   

  ajándék férfiaknak

  Tovább...

 • Egy Ikeás ajándék mindig jól jön....

  Az új, 2014-es Ikea katalógus megjelenése kapcsán  összegyűjtöttem pár ajándékötletet, aminek biztosan sokan örülnétek, ha megkaphatnátok ajándékba. De hát mindannyiunknak más-más dolgokra van szüksége és más-más ízlésünk van, úgyhogy ezeket az ikeás termékeket csak ötletindítónak szánom.

  Az ajándékfelvétel gombbal (használatáról itt olvashatsz) bármit felvehettek a kívánságlistátokra amit szeretnétek. A kívánságlista bármennyi cuccot elbír, úgyhogy nyugodtan töltsétek-töltsétek.... :) Így a barátok sok mindenből válogathatnak, hogy mit vennének meg nektek a legszívesebben!

   

  ikeás ajándék ikeás ajándék ikeás ajándék
   ikeás ajándék  ikea ajándék  ikeás ajándék
   ikea ajándék  ikea ajándék  ikea ajándék

  Ti mit tennétek fel a leginkább a kívánságlistátokra? Írjátok meg ide kommentben is, hátha mi is jó ötleteket kapunk, de természetesen először  a kívánságlistátokra tegyétek fel!

 • Használtad már az egyedi ajándékfelvétel gombot?

  Ennek a gombnak a segítségével végtelenné válik a lehetőséged, hogy azt tegyél fel a kívánságlistádra, amit csak szeretnél...
  Ha nem találsz magadnak az ajándékböngészőben magadnak való ajándékot vagy még vannak egyedi ötleteid, amire vágynál, akkor ezen a módon felvehetsz a kívánságlistádra bármilyen ajándékot!

   

   

  ajándék-felvétel-gomb

  Tovább...

 • Cartolina – régi képeslapok modern köntösben…imádni fogod!

  Ha szereted a romantikus dolgokat, akkor erre hamar rá fogsz szokni!

  Személyes nagy kedvencem a Cartolina képeslapküldője, amelynek igényes grafikái téged is biztos vissza fog szoktatni újra a képeslap küldéshez, csakhogy most már mindezt az okostelefonoddal!

   

  cartolina-kepeslap

  Tovább...

 • Ismerd meg megújult weboldalunkat!

  Egy kis összefoglalót mutatok nektek a weboldal működéséről, hogy a régen regisztráltaknak is átlátható legyen milyen változások történtek az oldalon és az új tagoknak is biztosan jól jön egy kis bemutató...

   

  Elsőként a regisztrációról:
  A regisztrációkor elkérjük tőled a születésnapodat, névnapodat, hogy ismerőseid kaphassanak az alkalmaid közeledtével értesítőt és ezt te is megkaphasd, ha az ő ünnepeik közelednek. Illetve azt is szolgálja, hogy könnyebben rátaláljatok egymásra az oldalon.
  Jelöld be érdeklődési köreidet, hogy a későbbiekben olyan ajándékokat ajánlhassunk neked, ami téged érdekel!
  Beépítettük az ismerős meghívást, hogy egyszerűen meghívhasd ismerőseidet, mert akkor tudod igazán jól kihasználni az ajándék 365 funkcióit, ha vannak ismerőseid, és megnézhetitek egymás kívánságlistáját és olyan ajándékokkal ajándékozhatjátok meg egymást, amire igazán vágytok!

   

  Tovább...

 • Bodzaszörp - egy fincsi házi készítésű ajándékötlet

  Azt hiszem mindannyian szeretjük, ha házi készítésű finomságokkal lepnek meg minket, ez az egyik legkedvesebb ajándékötlet, amit adhatunk családtagjainknak, barátainknak!

   

  bodzaszörp ajándékba

    Tovább...

 • 30 ötletes adventi kalendárium

  Íme a 30 adventi kalendárium ötlet, amit ti is elkészíthettek otthon! Nektek melyik a kedvencetek?

   

  adventi kalendárium-1

   

  Tovább...

1 - 10 termék, Összesen:25

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3