Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)

Hogyan tehetek fel ajándékokat  a kívánságlistámra?

  • Ha az ajándékböngészőben választasz ajándékot, akkor egyszerűen a kívánságlistámra gomb megnyomásával bekerül a listádra a kívánt termék. 
  • Használhatod az ajándékfelvétel gombot is, amivel bármelyik weboldalról, bármit felvehetsz a kívánságlistádra és hozzáírhatod megjegyzéseidet is! 
    Az ajándékfelvétel gomb használatáról bővebben ITT olvashatsz.

Hogy tudassam a többiekkel, hogy van kívánságlistám?

Hívd meg őket az ajándék365-re hogy megláthassák a kívánságlistádat a barátaid! Ha megjelölnek ismerősnek, onnantól kezdve foglalhatnak is a listádról ajándékot.
 

Kinek a kívánságlistájáról tudok ajándékot foglalni?

Akit ismerősnek jelöltél, foglalhatsz ajándékot a kívánságlistájáról. Az ismerősnek jelölésről ő majd kap egy e-mail értesítőt és ha szeretné, ő is bejelöl majd téged ismerősnek. Ezentúl az ismerősöd alkalmairól értesítőt fogsz kapni és a naptáradba is bekerül a születésnapja, névnapja!
 

Miért nem fogsz megkapni egy ajándékot kétszer?

Mert az ajándékfoglalási rendszer biztosítja, hogy ha lefoglaltak egy ajándékot a listádról, akkor az a többiek számára már nem lefoglalható, inaktívvá válik. Ezért is fontos, hogyha kinéztél egy ajándékot egy barátod kívánságlistájáról, akkor azt foglald is le, nehogy más is megvegye.
 

Hogyan foglalhatok le ajándékot egy kívánságlistán?

Ha megnyomod a "Megajándékozom" gombot, akkor lefoglaltad az  ajándékot. Ekkor már más nem vásárolhatja meg ezt az ajándékot, mert inaktívvá válik a megajándékozom gomb a többiek számára.  Ezután a termék átkerül a bevásárlólistádra. A megajándékozott erről nem szerez tudomást. 

 

Mi az a  bevásásárló lista?

Ha lefoglaltál egy ajándékot egy ismerősöd kívánságlistájáról, akkor átkerül a bevásárlólistádra. Ekkor még dönthetsz úgy, hogy nem veszed meg, vagy ha elmentél és megvásároltad már a terméket, akkor kattints a "Már megvettem" gombra és így teljesítetted is ismerősöd kívánságát! Ekkor már lekerül a termék a megajándékozott listájáról, egyébként mindeddig nem tud az ajándék lefoglalásáról, tehát teljes lehet a meglepetésed!

 

Hol lehet az ajándék 365.hu-n található ajándékokat megvásárolni?

Minden termék adatlapján megtalálhatod a "Bolt adatai" ablakot, ahol megtalálhatod a bolt elérhetőségeit, ahol a terméket megvásárolhatod! Illetve a "Megvásárolom " gomb megnyomásával átkerülsz a bolt weboldalára, ahol meg is vásárolhatod a terméket online.
Az ajándék365.hu -tól nem tudod megvásárolni a termékeket, mi csak közvetítők vagyunk! 

 

Mivel jár a Facebook regisztráció?

Ha a Facebook-os regisztrációt választod, gyorsabban haladhatsz, mert a kitöltendő adatokat átvesszük a facebooktól (amit engedélyezel), hogy egyszerűsítsük a regisztrációdat. 

 

Mire való a naptár?

A naptáradban benne vannak a saját születésnapod, névnapod és évfordulód és a főbb ünnepek. Akit ismerősnek jelölsz, annak is bekerülnek az alkalmai a naptáradba automatikusan. Ezekről fogsz majd e-mail értesítőket kapni az alkalom közeledtével! Ezen kívül felvehetsz egyedi eseményeket is a naptárba. Ezt használhatod arra, hogy internetet nem használó rokonod (pl nagymama) alkalmait sajátkezűleg felvidd és így nem fogsz róla sem megfeledkezni! De használhatod akár igazolványaid lejáratának emlékeztetésére is!
Az alkalmakról az e-mail értesítőket az alkalom napján és az alkalom előtt 2 héttel fogjuk neked megküldeni!